Blog

Drinken we dit binnenkort op de bevoorradingsposten?

By april 13, 2017 No Comments

Binnen een jaar is het zover: Ooho komt op de markt. Ooho is een goedkope en duurzame fles gemaakt van water en algen. De fles is biologisch afbreekbaar en kan zelfs opgegeten worden. Een revolutie, want de plastic fles wordt overbodig zo. 

Ooho is een uitvinding van de Londense start-up Skipping Rocks Lab. Het grootste voordeel? Het is biologisch afbreekbaar en het kan aanzienlijk de afvalberg verkleinen. De uitvinders van Ooho richten zich op de eerste plaats op festivals en loopwedstrijden. Een goed idee?

Joeri

Joeri

Digital Marketer en Social Traveler. Ik ben dag in dag uit bezig met online marketing en trek na mijn uren maar al te graag mijn loopschoenen aan. Zo veel mogelijk op reis gaan? Check!