Blog

Nooit meer gaten in je shirt: tips om je startnummer anders vast te maken

By mei 18, 2017 No Comments

Bij een loopwedstrijd krijg je vaak speldjes om je startnummer vast te maken aan je t-shirt. Zo’n speldjes zorgen er wel voor dat je t-shirts vol met gaatjes zitten en vaak zit je startnummer niet goed of prik je jezelf. Frustratie dus. Gelukkig weten wij een paar alternatieve manieren om je startnummer vast te maken.

Startnummerband

Een startnummerband kan je gemakkelijk rond je borst of middel binden. Op de band zelf kan je je startnummer bevestigen. Net voor de start van de wedstrijd klik je de band om je heen en je kan van start gaan. Gemakkelijk en licht!

BibBits / RaceDots

BibBits/RaceDots is een snelle en gemakkelijke manier om je startnummer te bevestigen op je shirt. Dankzij krachtige magneten, ben je er zeker van dat het startnummer op z’n plaats blijft. Het lichte gewicht en de afgeronde hoeken van BibBits/RaceDots zorgen voor een prettig draagcomfort. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten, zoals een smiley.

BibDots

BibDots is een variant van BibBits. In plaats van magneten, bevestig je je startnummer met klevers. Ze zijn iets goedkoper dan BibBits, maar zijn eenmalig te gebruiken.

BibFix drukknopjes

Ten slotte kan je ook gebruik maken van drukknopjes. Zo kan je de veiligheidsspelden vervangen door knoopjes die speciaal voor borstnummers zijn ontwikkeld. De organisatie perforeert 4 gaatjes in het nummer, leg het nummer op je shirt en de vier halve drukknopjes eronder (op de plaats waar je de 4 gaatjes hebt gemaakt). Vervolgens duw je de andere helft van de drukknopjes op je nummer. Ziezo: stevig vast.

Ken jij nog andere manieren om je startnummer te bevestigen? Laat het ons zeker weten!

Lees meer blogs

Voor we het 2020 uitwuiven nog even dit…

| Blog | No Comments
Version Français en dessous, Englisch version below Best sportieveling, We proberen 2020 zo snel mogelijk te vergeten en kijken hoopvol uit naar 2021. De vaccinaties zijn gestart en met wat…

Een marathonloper rijker

| Blog | No Comments
Zoals de meesten onder jullie weten bestaat onze werkgroep volledig uit lopers. Maar nog niet iedereen hiervan is een marathonloper. Op 1 december 2019 kwam daar nog eentje bij. Davy…
Info voor deelnemers

Info voor de deelnemers #ALM17

| Blog | No Comments
Beste deelnemer Binnen enkele dagen is het zover: je staat aan de start van de Alpro Leiemarathon, Halve Marathon of één van de joggings. We wensen je alvast veel succes…
Joeri

Joeri

Digital Marketer en Social Traveler. Ik ben dag in dag uit bezig met online marketing en trek na mijn uren maar al te graag mijn loopschoenen aan. Zo veel mogelijk op reis gaan? Check!