Blog

Info voor de deelnemers #ALM17

By september 19, 2017 No Comments
Info voor deelnemers

Beste deelnemer

Binnen enkele dagen is het zover: je staat aan de start van de Alpro Leiemarathon, Halve Marathon of één van de joggings. We wensen je alvast veel succes en hopen dat je zal genieten van je wedstrijd! Om alles vlot te laten verlopen, geven we je snel nog wat informatie mee.

Vooraf afhalen startnummers

Lopers voor de Marathon en Halve Marathon kunnen hun nummers al komen halen op zaterdag 23/09 tussen 09:00 en 11:00 in de Porseleinhallen

Op zondag 24/09 kunnen de deelnemers van de andere wedstrijden ook hun nummer komen halen. 

Om te weten welk nummer je hebt:

  1. Neem een kijkje op de deelnemerslijsten (per wedstrijd)
  2. Zoek je naam 
  3. Ontdek je nummer
  4. Ga je nummer halen

De deelnemerslijsten kan je terug vinden op de site van Star Tracking. Klik op de afstand waarin je meeloopt en je kan zo naar je nummer zoeken. De deelnemerslijsten zullen ook uithangen in de Porseleinhallen en verschijnen niet op de website van de Alpro Leiemarathon. 

Waar is de start? 

De verzamelplek voor alle lopers zijn de Porseleinhallen: Deken Jonckheerestraat 1, Wevelgem. De start van de wedstrijden is in de Lauwestraat. De routebeschrijving vind je hier

Geen fietsers toegelaten! 

Begeleiders per fiets zijn niet toegelaten op het parcours. Er zijn voldoende punten waar ze kunnen supporteren en voor de loper is er voldoende bevoorrading aanwezig. Wie hierop betrapt wordt, zal uit de wedstrijd gehaald worden. Er zijn actieve controles op fietsers. 

Bij de start … 

… ga je op een logische plaats staan. Loop je wat trager, dan laat je best de snelle lopers voor je in de rij staan. 

Nog niet betaalde voorinschrijvingen … 

… worden op zondag 24/09 als daginschrijvingen gezien en betalen dan ook de dagprijs. Heb je nog maar net betaald? Of heb je betaald voor 24/09? Breng dan een overschrijvingsbewijs mee. 

Gewonnen? 

Winnaars moeten fysiek aanwezig zijn om hun prijs in ontvangst te nemen. Je laten vertegenwoordigen is niet toegestaan en je kan nadien ook geen aanspraak meer maken op je prijs. 

Parkeren

Er zijn voldoende parkings in Wevelgem waar je je auto kwijt kan. En met wat geluk, kan je ‘m ook kwijt langs de kant van de weg. Ontdek hier alle parkings. 

Geen bevestigingsmail gehad? 

Geen zorgen. Breng gewoon je betalingsbewijs mee en dan zorgen we ervoor dat alles goed komt. 

Chip voor tijdsregistratie

Voor je tijdsregistratie krijg je een chip. Laat de chip hangen waar hij hangt, want voor je het weet loopt er iets mis met je tijdsregistratie. 

Sportbagage

Lopers kunnen hun bagage afgeven in de bagagezone in de Porseleinhallen. Deze bagagezone is bewaakt. 

Joeri

Joeri

Digital Marketer en Social Traveler. Ik ben dag in dag uit bezig met online marketing en trek na mijn uren maar al te graag mijn loopschoenen aan. Zo veel mogelijk op reis gaan? Check!